luni, 15 februarie 2016

Cavemen (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Skylar Astin, Camilla Belle, Chad Michael Murray, Dayo Okeniyi, Alexis Knapp

Regizor: Herschel Faber [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 19/100

O comedie asezonata cu un strop de drama care se invarte in jurul unor barbati aproximativ singuri si someri, care traiesc intr-un depozit transformat in apartament si greutatile pe care le presupun viata de adult si dragostea.

 Este o poveste clasica despre cat de greu este sa iesi din friend zone. Doi prieteni se iubesc, ea astapta ca el ssa fie barbat, iar el e un idiot. Cam ca in viata. Umorul este rar si uneori accidental, filmul per total este plictisitor, dar povestea este una cu care te identifici usor, ceea ce il face mai usor de digerat. Tot filmul este filmat in doua, maxim trei camere si se bazeaza in inntregime pe un scenariu slabut si pe sarmul actorilor.

Distributia ofera figuri familiare, dar nici un nume cu adevarat important. Mai degraba niste actorasi disperati sa isi faca un nume si sa fie respectati in bransa, dar cu astfel de prestatii nu as spune ca au iesit din mediocritate. Interpretarile lor au fost timizi, cuminti, tematoare... nici unul nu s-a aruncat cu adevarat in personaj.

Se simte amatorismul in permanenta si asta se  intampla de cele ami multe ori cand atat scenaristul, cat si regizorul sunt debutanti (in cazu de fata una si aceeasi persoana). Principala lipsa a filmului este o poveste originala si cu substanta. Restul aspectelor nu au fost chiar atat de rele. Daca vreti sa ramaneti cu zambetul pe buze dupa acest film urmariti balbele aratate pe scenariul de sfarsit. Este cam singura sansa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!