sâmbătă, 6 februarie 2016

Bad Words (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Bateman, Kathryn Hahn, Allison Janney, Rohan Chand, Philip Baker Hall

Regizor: Jason Bateman [a mai regizat: The Family Fang(2015)]

Buget: 9.500.000 $
Incasari: 8.000.000 $

Premii: 
- Best Comedy, Golden Trailer Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 57/100

Un ratat al concursurilor de silabisit incearca sa se razbune profitand de regulament si concurand ca adult.

Indiferent ce am spune de acest film, nu putem spune ca nu este original. Desigur, intriga este una absolut puerila care saboteaza aproape tot filmul, dar este originala. Amuzant la prima vedere, cu dialoguri bunicele pe ici pe colo, acest film iti implanteaza o samanta de vinovatie pe care o descoperi la ceva timp dupa ce l-ai urmarit si te intrebi oare cum a putut sa iti placa asa ceva. Este important sa ignori orice regula de bun simt, altfel vei petrece tot filmul spunandu-ti ca asa ceva nu are cum sa se intample.

Distributia este in regula pentru un film cu acest subiect. Jason bateman chiar are o prestatie decenta si se pare ca rolul de arogant nesuferit i se potriveste ca o manusa. El a fost sustinut cum trebuie si de colegii sai din rolurile secundare, Kathryn Hahn si Rohan Chand, cu care Bateman chiar a avut o chimie buna.

Daca va simtiti ofensati destul de usor, poate ar fi mai bine sa ocoliti acest film, altfel veti fi socati de cat de obscen poate fi o productie in care apar atatia copii. Este pentru cei care indragesc comediile mai negre... mai sinistre. Din fericire exista si un pic de sens spre final si daca uitati de valorile morale pentru o ora si jumatate s-ar putea chiar sa va placa. Per total, debutul regizoral al lui Jason Bateman este promitator.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!