miercuri, 17 februarie 2016

A Cry from Within (2014)

Gen: Horror

Distributie: Eric Roberts, Cathy Moriarty, Deborah Twiss, James McCaffrey, Sydney McCann

Regizor: Deborah Twiss [a mai regizat: Confidence Game(2016), In Between(2005)]

Buget: 450.000 $

Premii:
- Best Actress in a Feature Film Or Made for TV/Straight to Video Feature Featured Role (Angelique Berry), The Joey Awards, Vancouver 2015

Nota Gealapa: 1.85

Acest film se vrea a fi un horror psihologic despre secrete intunecate care distrug oameni si familiile lor din interior.

Filmul arata de parca s-au folosit la filmari doar doua camere si un singur trepied. Este primul film horror dupa mult timp care nu are are nici macar un efect vizual. Incearca sa rezolve totul din machiaj, dar rezultatul este unul jenant. Povestea este fragila, superficiala, lipsita de originalitate si este ecranizata stangaci si plictisitor.

Distributia ni-l arunca in fata pe Eric Roberts, care gaseste in fiecare zi noi minime ale carierei sale si acre a ajuns sa filmeze vreo cinci filme pe an, unul mai prost decat altul. Acesta nu este nici pe departe cel mai prost rol al sau si asta spune multe despre o cariera. Partenera lui este Deborah Twiss, care se crede si regizoare si care nu are nimic de oferit in afara d eo pereche impresionanta de sani. Concluzia este ca prestatiile actoricesti au fost groaznice. Eric Roberts ne-a aratat ca e capabil sa ofere interpretari foarte bune, dar aici nu este cazul.


Acest film m-a dezamagit desi ma asteptam de la inceput sa fie prost. Nu va fortati partenerii, iubitele sau prietenii sa se uite la acest film cu voi, pentru ca veti ramane cu o datorie morala fata de ei. Va recomand sa evitati acest film si sa alegeti stirile de la ora 17:00. Dureaza mai putin si sunt mult mai infricosatoare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!