duminică, 14 februarie 2016

Barely Lethal (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Jaime King, Samuel L. Jackson, Madeleine Stack, Jessica Alba, Hailee Steinfeld

Regizor: Kyle Newman [a mai regizat: Fanboys(2009), The Hollow(2004)]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 44/100

O agenta secreta tanara care viseaza sa isi traiasca adolescent, isi insceneaza propria moarte si se inscrie la liceu. Descopera in curand ca supravietuirea apelor involburate ale adolescentii este mai complicata decat spionajul international.

Nu credeam ca un film cu atatea efecte speciale si tehnologie poate fi atat de plictisitor. In ciuda ambalajului abraziv, acest film ascunde o intriga clasica, cu o dragoste adolescentina si cu "greutatile" vietii de liceu. Aceasta poveste vine la pachet si cu toate cliseele aferente, doar ca acestea sunt prezentate altfel. O palma poate fi inlocuita de o grenada, in rest totul e la fel.

Nu va lasati pacaliti de distributie. Nu o sa vedeti o comedie spumoasa cu Samuel L. Jackson si Jessica Alba. In centrul atentiei se afla Hailee Steinfeld. Cine este Hailee Steinfeld? Exact; nimeni. Vrea sa fie cineva si are toate sansele sa aiba o acriera de succes in comedii romantice mediocre.

Filmul este perfect pentru situatii de mahmureala sau migrena, pentru ca povestea este simpla si nu iti da de gandit prea mult. Este previzibil, dar oarecum agreabil. Ca barbat cu siguranta nu este un film pe care sa il recomanzi prietenilor. Daca alegeti sa il vedeti o sa fie secretul vostru roz. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!