sâmbătă, 6 februarie 2016

Extinction (2015)

Gen: SF

Distributie: Matthew Fox, Jeffrey Donovan, Quinn McColgan, Valeria Vereau, Clara Lago

Regizor: Miguel Angel Vivas [a mai regizat: Secuestrados(2010), Reflejos(2002)]

Buget: 7.000.000 euro

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 46/100

Si dintr-o data, peste noapte, lumea s-a oprit. Doi barbati, doi supravietuitori, separati de ura si de un copil. Un loc uitat de toata lumea, inclusiv de creaturile care populeaza Pamantul...pana acum.

Imi pare rau d epotentialul irosit de acest film, pentru ca avea posibilitatea sa fie foarte bun. In prima faza am avut impresia ca voi vedea un film cu zombie, dar macar de data asta acestia nu erau niste bucati de carne inofensive. Apoi am vazut ca am de a face cu un virus care transforma oamenii in niste creaturi, iar la efecte adverse putem sa trecem o era glaciara. Altfel nu are nici o explicatie. In numai cativa ani zombie evolueaza in niste creaturi oarbea, dar cu niste urechi in forma de branhii prin care au tot. Din pacate pentru ele, creierul nu s-a dezvoltat la fel de bine pentru ca inca pot fi pacalite de o copila de noua ani.

Distributia este in regula pentru un astfel de film. Avem in prim-plan doi actori experimentati, ce-i drept fara prea multa chimie intre ei, dar suficient de maturi incat prestatiile lor sa nu fie prea slabe. Din pacate, la acest capitol privirile sunt furate de cel mai enervant copil pe care l-am vazut in ultima vreme, a carui menire a fost sa faca totul pe dos pentru a face totul posibil.

Cateva efecte vizuale decente au creat nistre monstri destul de infricosatori care la randul lor au dat nastere unor scene foarte interesante. Astfel, cu bune cu rele, filmul te tine in suspans si cu speranta unui final edificator, care sa faca lumina peste tot ce ai vazut pana atunci, dar acest final nu mai vine. Este de apreciat macar pentru unii dintre cei mai reusiti zombie din ultima vreme. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!