joi, 4 februarie 2016

Dark Feed (2013)

Gen: Horror

Distributie: Evalena Marie, Michael Scott Allen, Elise Couture, Michael Reed, Dayna Cousins

Regizor: Michael Rasmussen [a mai regizat: The Inhabitants(2015)]

Nota Gealapa: 4.25

O echipa de filmare se instaleaza intr-un spital de psihiatrie abandonat si cu un trecut intunecat, pentru a face un film horror cu buget redus.

Sunt sute de filme horror cu buget redus. Ce este special la acesta, e ca mi se pare ca nu a avut nici un buget si a fost facut pe datorie. Filmul nu este deloc original si nici nu cred ca si-a propus sa fie. Pare proiectul personal si ambitia unor prieteni de a avea un film. In acest film mor vreo 15 oameni de mana unor forte dubioase si cu toate astea nu am tresarit nici macar odata. Cred ca asta sune totul despre cat de bun este.

Daca scopul actorilor a fost sa interpreteze alti actori nesiguri, care apar de obicei in astfel de filme, as spune ca au reusit, dar scenele in care ar fi trebuit sa dovedeasca faptul ca sunt actori profesionisti, i-a cam dat de gol. Numai interpretari rigide si replici citite parca de pe prompter.

Pe alocuri este o oarecare atmosfera sumbra, care pe mine m-a dus cu gandul la poezia Lacustra a lui George Bacovia. Un fan al genului horror care se respecta nu va fi surprins cu nimic si va fi deranjat de multitudinea cliseelor prezente aici. Mult prea retinut si plictisitor de-a dreptul, acest film numerita atentia nimanui. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!