duminică, 14 februarie 2016

6 Bullets (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Anna-Louise Plowman, Charlotte Beaumont, Steve Nicolson

Regizor: Ernie Barbarash [a mai regizat: Casa Vita(2016), Pund of Flesh(2015), Falcon Rising(2014), Reading Writing & Romance(2013), Second Chances(2013)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.50

Un fost mercenar cunoscut pentru ca gaseste copii disparuti este angajat de un luptator de arte martiale, a carui fiicaa fost rapita.

Acest film este filmat in intregime in Bucuresti, care este prezentat insa ca fiind Chisinau. Poate e mai bine asa, altfel iar eram prezentati ca o tara unde rusii fac puterea si copii se rapesc ziua in amiaza mare. Nota buna nu se datoreaza doar patriotismului meu; acesta chiar este un film bunicel. Efectele sunt decente, lucrurile lipsite de logica sunt putine si filmul nu este plictisitor, chiar daca dureaza aproape doua ore si intriga nu este cea mai originala.

Distributia este foarte buna, pentru un film cu Van Damme facut in ultimii cinci ani. Acesta ne arata din cand i cand ca inca mai traieste, ca sa maturizat din punct de vedere artistic si nu este doar un Steven Seagal mai mic de inaltime. Joe Flanigan l-a secondat foarte bine, iar prezenta lui a fost o surpriza placuta. Avand in vedere ca ca langa el a fost si Anna-Louise Plowman, ma asteptam ca la un moment dat sa descopere vreun Stargate la metrou.

Stiu ca probabil va asteptati la un film ieftin, cu dialoguri plate si interpretari mediocre, dar va asigur ca nu este deloc cazul. se pare ca 10.000.000 de dolari pot face minuni in Romania. Sunt destule figuri familiare si dintre actorii romani si de aceasta data limba romana este folosita corect. Eu cred ca merita sa vedeti un film de actiune bun filmat pe strazile Bucurestiului. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!