sâmbătă, 27 februarie 2016

3-Headed Shark Attack (2015)

Gen: Horror

Distributie: Danny Trejo, Karrueche Tran, Rob Van Dam, Jason Simmons, Jena Sims

Regizor: Christopher Ray [a mai regizat: They Want Dick Dickster(2015), A House Is Not a Home(2015), Mega Shark vs. Kolossus(2015), Mercenaries(2014), Asteroid vs. Earth(2014)]

Nota Gealapa: 2.85

Pe masura ce un rechin mutant cu trei capete mananca nava dupa nava, pasagerii trebuie sa lupte impotriva pradatorului cu orice au la indemana.

Cand am vazut 2 Headed Shark Attack am crezut ca filmele cu rechini au atins limita cea mai de jos, dar se pare ca m-am inselat. Aparent numarul de capete pe care il poate avea un rechin este nelimitat si mai nou rechinii omoara oameni doar de placere si nu mai esti in siguranta nici in mijlocul unei insule. Putinii bani avuti la dispozitie au fost investiti in totalitate in singurul efect visual decent, iar in rest...haos. Firul logic nu numai ca se pierde, dar el nu exista in nici un moment.

Distributia are cateva nume surprinzatoare. Chiar cand credeam ca si-a relansat cariera, Danny Trejo ia parte la aceasta sarada. Rob Van Dam are si el o prestatie artistica mai slaba decat cele pe care le ofera in ringul de wrestling. Interpretarile din acest film pot provoca dureri de cap.

Este adevarat ca vazand si predecesorul sau, stiam la ce sa ma astept, dar acest film coboara standardul chiar mai jos. Eu sper ca aceasta serie sa se opreasca aici si sa nu devina o franciza. Ar fi o pierdere prea mare de timp si resurse. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!