duminică, 28 februarie 2016

Arctic Blast (2010)

Gen: SF

Distributie: Michael Shanks, Alexandra Davies, Saskia Hampele, Indiana Evans, Robert Mammone

Regizor: Brian Trenchard-Smith [a mai regizat: Drive Hard(2014), Absolute Deception(2013), The Cabin(2011), Pimpin' Pee Wee(2009), Tyrannosaurus Azteca(2007)]

Buget: 3.600.000 $

Nota Gealapa: 5.15

O eclipsa solara cauzeaza o explozie de aer rece care se indreapta catre pamant si cauzeaza un lant de evenimente catasrtrofal, care ameninta sa acopere planeta de gheata si sa inceapa o noua era glaciara.

Acest film nu are prea multe lucruri care functioneaza in avanatajul sau. Intriga, desi lipsita total de originalitate, este una mult prea pretentioasa pentru infimele resurse avute la dispozitie de producatori. S-a abuzat de un singur efect vizual si acela extrem de slab realizat. Sunt momente in care ecranul verde este mai usor sesizabil decat luna intr-o noapte senina. Ce mi-a placut in schimb, este ca de aceasta data sfarsitul lumii se intampla peste tot in lume si abia in ultima instanta ajunge si in SUA. Nici firul logic nu ajuta prea mult filmul, iar povestile secundare incurca si ele.

Ca sunt din filme de mana adoua, ca nu mai sunt de mult in prim-plan,s au ca sunt din seriale de televiziune, acest film a adunat destule figuri familiare, care s-au straduit cat au putut sa ofere interpretari decente si au oferit cata credibilitate au putut unui asemenea film. Bineinteles ca in conditiile date era greu sa reuseasca cineva sa impresioneze si nici nu a reusit nimeni.

Este genul acela de film care te face sa iti suni prietenii sa le spui ca te uiti la cel mai prost film din lume. Poate tocmai de aceea pe intreaga sa durata filmul este un fel de placere vinovata. Teoriile "stiintifice" sunt atat de exagerate ca te gandesti ca nimeni nu poate inventa asa ceva si te fac sa nu iti dezlipesti ochii de ecran. Contradictiile din scenariu apar la fiecare cateva minute. In fiecare secunda stii ca filmul va deveni si mai rau, dar in mod ciudat abia astepti sa se intample asta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!