sâmbătă, 5 martie 2016

Free Jimmy (2006)

Gen: Animatie

Distributie: Woody Harrelson, Simon Pegg, Phil Daniels, Jay Simpson, Kyle MacLachlan

Regizor: Christopher Nielsen [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 11.700.000 $

Premii:
- Best Film (Årets norske kinofilm), Amanda Awards, Norway 2006
- Best Feature, Annecy International Animated Film Festival, 2007

Nota Gealapa: 6.35

Patru drogati, cinci vegani, trei mafioti, patru vanatori si un milion de motive de a elibera un elefant drogat.

Este cu siguranta cel mai ciudat desen animat pe care l-am vazut. Nu faceti greseala sa credeti ca este in regula sa il vedeti impreuna cu copiii vostri. O sa fiti suprinsi de scene de sex si morti odioase. Intriga este una foarte adulta si totul se invarte in jurul consumului de droguri. De altfel, tot filmul este unul sumbru si morbid.  Umorul exista, dar este foarte englezesc, deci nu e chiar pentru toata lumea.

Desi este o productie norvegiana, distributia este una predominant britanica, cu nume importante. Nu am recunoscut vocea niciunuia ceea ce cred ca este un lucru bun. Ce-i drept nici nu am cunoscut distributia dinainte.

Acesta este un desen animat putin controversat. Este in genul mai celebrului Fritz the Cat, pentru cine cunoaste desenele animate pentru adulti. Atentie: prin desene animate pentru adulti nu vreau sa spun manga sau hentai. Alea sunt pentru ciudati. Aceasta este prima animatie din istoria Norvegiei si as spune ca nu este un debut chiar rau. Desi nu cred ca il adaug la colectia personala, as fi fost interesat de un sequel. Acesta insa nu exista.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!