joi, 17 martie 2016

The Man with the Iron Fists 2 (2015)

Gen: Actiune

Distributie: RZA, Schnitrnunt Busarakamwong, Grace Huang, Andrew Lin, Seigi Ozeki

Regizor: Roel Reine [a mai regizat: The Condemned 2(2015), Michiel de Ruyter(2015), Seal Team Eight: Behind Enemy Lines(2014), Dead in Tombstone(2013), 12 Rounds 2: Reloaded(2013)]

Nota Gealapa: 5.40

Cand un strain, Thaddeus, este gasit grav ranit in raul de langa satul sau, minerul Li Kung si sotia sa Ah Ni ii ofera acestuia refugiu. Cand se vindeca acesta devine prins in conflictul dintre sateni si maleficul stapan al minei, Master Ho.

Daca primul film era prea complicat si prea rapid pentru binele lui, acesta este prea banal si mult prea lent, deci invariabil mai prost. Intriga este extrem de simpla si previzibila. Am vazut cele mai lente scene de lupta din istoria filmelor cu arte martiale. Daca mai punem la socoteala ca unui olog i se pun picioare de fier si asta le face sa se miste cu chi-ul lui interior, ne dam seama ca asistam la un fiasco. Putinele efecte vizuale sunt de un amatorism ridicol.

RZA este cel ami prost actor pe care l-am vazut in ultimul timp. Ar trebui sa faca in continuare ce stie el mai bine, adica muzica mediocra. Celorlalti membri ai distributiei li s-a dat probabil o singura indicatie: sa treaca prin toate stereotipurile din filmele asiatice. Nu a fost usor sa aleg cel mai prost lucru la acest film, dar cred ca prestatia artistica a protagonistilor este marele castigator.

Acest film il face pe primul sa para in regula. Cine a mai auzit de un film cu chinezi care s ebat prin aer, sa aiba drept coloana sonora muzica rap americana? Aceasta muzica este la fel de potrivita cu filmul, ca un ringtone cu Florin Salam, scapat in mijlocul unei piese de teatru. Daca ati vazut primul film, trebuie sa bifati si continuarea; in caz contrar, stati departe de seria asta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!