luni, 21 martie 2016

Poate ai, poate nu ai aceste fetishuri, dar ele exista

1) Macrofilia 

 O fantezie sexuala care implica uriasi, mai cu seama uriase... femei uriase. Microfilia este opusul, oamenii avand fantezii cu indivizi mai mici, in cele mai multe cazuri suficient de mici incat sa poata fi cuprinsi intr-o palma.





2) Feederism

Numele (in engleza pentru ca nu am stiut cum sa il traduc) il cam da de gol. Acest fetish presupune ca un partener sa il hraneasca pe celalalt, ambii fiind excitati de acest lucru si scopul fiind ca cel hranit sa se ingrase.












3) Formicofilia

 Asta presupune sa fii starnit sexual atunci cand insecte mici se tarasc pe tine, te ciugulesc, sau te inteapa.







4) Dendrofilia

Termenul se refera la oamenii care sunt atrasi sexuali.. excitati de copaci.





                                                                          

5) Infantilism parafilic

Un fetis sexual care implica un role-playing in care cineva isi asuma rolul unui copil. Manifestarile pot include orice de la purtarea si folosirea scutecelor, pana la a bea dintr-un biberon. Partenerii se pot angaja in experiente blande in care "copilul" este ingrijit, sau pot fi atrasi de pedepsirea lui sau de acte umilitore.




6) Oculolinctus

Cunoscut si sub numele de "worming". Unii oameni ca[ata satisfactie sexuala prin lingerea globilor oculari ai altor persoane.











7) Vorarefilia

Ideea de a manca sau de a fi mancat de catre altii; de obicei, inghitit intreg, dintr-o bucata. In general, vorarefilii isi rezolva aceasta nevoie prin poze si filmulete trucate.











8) Salirofilia

Presupune obtinerea placerii erotice din compromiterea imaginii unei persoane, de obicei cineva care arata bine, fara a o rani sau a-i face rau in vreun fel. De exemplu ruperea sau murdarirea hainelor, acoperindu-le in noroi sau mizerie, sau ravasindu-le parul sau machiajul.


9) Nasofilia

A fi excitat de... un nas. Placerea poate fi limitata la caracteristicile fizice, cum ar mi marimea nasului sau diametrul narilor, sau poate implica dorinta unui contact fizic...ca in imaginea alaturata.



10) Fornifilia

Este o forma de sclavie si obiectificare sexuala, prin transformarea unei fiinte umane intr-o piesa de mobilier. Tipul de mobilier poate varia si fornifilii sunt foarte inventivi: scrumiere, scaune, mese, ventilatoare de tavan, lampi etc.










11) Agalmatofilia

Presupune atractia sexuala pentru o statuie, papusa, manechin sau alte obiecte asemanatoare. Agalmatofilii ar putea fi, de asemenea, starniti de gandeul de a se transforma ei insisi sau pe altcineva in obiectul lor preferat.










12) Pirofilia

De la piromanie. Obtinerea placerii sexuale si a satisfacerii din pornirea sau privirea incendiilor, sau din fotografiere sau doar vizionarea unor poze. Nu toti pirofilii folosesc foc real pentru a obtine placere; uneori, fanteziile sunt de ajuns.




13) Katoptronofilia

Excitarea atunci cand sexul sau lucruri cu tenta sexuala au loc in fata oglinzii. Acesta este unul dintre motivele pentru care oglinzile de tavan sunt atat de populare.












14) Frotteurism
(nici la asta nu stiu traducerea)

Obtinerea placerii sexuale sau a multumirii prin frecarea de o alta persoana, mai ales a organelor genitale, fara acordul acesteia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!