duminică, 27 martie 2016

Dark Was the Night (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Kevin Durand, Lukas Haas, Steve Agee, Ethan Khusidman, Billy Paterson

Regizor: Jack Heller [a mai regizat: Enter Nowhere(2011)]

Premii:
- Best Special Effects, Screamfest, 2014
- Best Visual Effects, Screamfest, 2014

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 40/100

O forta malefica este eliberata intr-un orasel, atunci cand o companie incepe sa defriseze padurile inconjuratoare.

Foarte inselator a fost acest film. Dupa un debut in forta, totul curge incet spre mediocritate si spre un final care alunga orice urma de logica. Inceputul a fost suficient de bun cat sa faca tolerabil faptul ca actiunea se desfasoara ca de obicei intr-un orasel izolat. Macar de aceasta data gasisera un motiv credibil pentru care ne aflam acolo. Scenele extrem de lungi si momentele moarte au dus la un rezultat deloc memorabil, in ciuda unor efecte vizuale decente.

Distributia este si ea de mana a doua, dar acest lucru era de asteptat la astfel de filme. A fost destul de greu sa o vad pe Bianca Kajlich in afara serialului acre a facut-o celebra, dar pot spune ca s-a descurcat onorabil. nu acelasi lucru poate fi spus si despre protagonist, si anume Kevin Durand, care s-a comportat aproape ca un debutant si a suprainterpretat aproape fiecare scena.

Cred ca filmul ar fi fost mai bun fara povestile secundare, care nu contribuie cu nimic pana la urma. Sunt si o multime de lucruri bune la acest film. Exista suspans din belsug si monstri de care te temi cu adevarat. Din pacate, acestia, ca in majoritatea filmelor, daca la inceput sut practic invincibili, ajung sa fie invinsi in cele mai simple moduri cu putiinta; ca sa nu mai zic ca se pare ca acesti monstri au o slabiciune pentru personajul principal. Nu au avut nici o problema sa omoare ziua si noaptea la primul contact pe oricine le iesea in cale, dar pe acesta l-au tolerat inexplicabil de mai multe ori. Astfel de paradoxuri sunt destule si sunt semne ca nu asistam la o productie chiar memorabila. As spune totusi sa vedeti acest film, pentru ca este cat de cat original si interesant in majoritatea timpului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!