duminică, 13 martie 2016

51 (2011)

Gen: Horror

Distributie: Tammi Arender, Randy Austin, Jillian Batherson, Bruce Boxleitner, Vanessa Branch

Regizor: Jason Connery [a mai regizat: The Philly Kid(2012), Pandemic(2009), The Devil's Tomb(2009]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 4.10

La presiunea publica si politica, guvernul american decide sa permita accesul catorva reporteri cunoscuti in cea mai secreta baza militara de pe planeta: Area 51. Cand unul din "musafirii" bazei profita de aceasta vizita pentru a incerca sa scape, baza devine un loc al terorii.

 Area 51 a fost subiect pentru numeroase filme, dintre care foarte putine cu adevarat bune. Nici acesta nu este prea reusit. Desi intriga gaseste o doza de originalitate, punerea in scena este deficitara si am avut pe alocuri senzatia ca ma uit la Musca. Asta din punct de vedere vizual. Logica se pierde si ea dsestul de repede pe drum, astfel ca apar la tot pasul arme uitle, lifturi, detalii etc. Mai lipsea sa apara Dumenzeu la un moment dat ca sa rezolve marele final.

Distributia nu este foarte rea; este doar mediocra. Sunte destule fete cunoscute pe ecran, dar cunoscute tocmai datorita mediocritatii lor. Simt cumva ca si actorii si-au acceptat conditia si s-au impacat cu gandul ca pana la finalul carierei asta este genul de filme pe care le vor face. As spune ca nu actoria a fost totusi principala problema a filmului, in ciuda unui scenariu  cam de rahat.

Filmul incepe prost de la inceput. In primele doua minute in mintea mea se repetau obsesiv cuvintele "ecran verde". Atat de prost a fost realizat acel efect simplu de la inceput, incat m-a facut sa imi pierd increderea in restul filmului. Nici macar putinele efecte vizuale reusite pe care le-am vazut ulterior, nu au mai putut fi apreciate la adevarata valoare. Trebuie vazut acest film? Poate doar daca sunteti putin obsedat de Area 51, in rest as opta linistit pentruo reluare a unui film bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!