duminică, 27 martie 2016

Aplicatii de dating - cele bune, cele rele si cele pur si simplu ciudate

Nu stiu cate dintre ele sunt relevante si populare la noi, dar s-ar putea sa fie folositoare la un moment dat:

1)
Crowd Pilot va transmite in direct intalnirea ta tuturor prietenilor.

Daca nu ai nici o idee despre cum sa te comporti la prima intlnire, Crowd Pilot iti va oferi sfaturi live de la prietenii tai de pe Facebook pe acre ii alegi. Poate fi o idee buna, daca prietenii tai nu sunt atat de banali incat sa ajungi la un film mediocru dupa o cina romantica in centrul vechi.

2)
Hula te pune sa te testezi impotriva BTS-urilor si apoi face rezultatele publice.

Daca ma gandesc bine, premisele de la care pleaca aceasta aplicatie sunt chiar ok. Deci, daca nu vrei sa te trezesti cu o hepataita de la A la Z, exista o aplicatie pentru asta.

3)
Carrot Dating  te lasa sa mituiesti un eventual partener pentru o eventuala prima intalnire.

Daca unei femei nu ii place mustata ta tip Hitler sau sarmul tau comparabil cu cel al lui Donald Trump, pur si simplu fa-i o oferta pe care nu o poate refuza. Carrot iti permite sa ii oferi orice cadou esti dispus si apoi astepti ca respectiva sa accepte.

4)
3nder te va ajuta sa gasesti pentru o noapte de distractie partenerii potriviti.

Desi e greu sa ii rostesti numele cum trebuie, principiile de functionare ale 3nder sunt destul de simple. Este practic Tinder, dar in loc sa caute un partener, cauta doi. Daca toti trei v-ati dat "like" intre voi, aplicatia va alerteaza si incepe distractia.

5)
On the Rebound te alerteaza imediat ce un prieten de pe Facebook ramane singur.

Foarte util pentru ca, atunci cand "Cristina" se desparte de iubitul ei de o viata la 8:17, poti sa fii langa ea sa ii alini suferinta la 8:19. Presupunand ca asta chiar functioneaza, poti sa fii relatia ei de revenire si asta stim ca functioneaza perfect pe termen lung...

6)
High There! te ajuta sa gasesti alte persoane singure care fumeaza iarba.

Ideea din spatele aplicatiei este simpla: cei care folosesc marijuana nu sunt mereu confortabili sa impartaseasca acest aspect cu o persoana pe acre o cunosc, asa ca High There ii scapa de aceasta grija, creand un mediu in care cei care au acest hobby sa se intalneasca in liniste...si sa aiba idei care vor schimba lumea si pe care le vor uita in cinci minute.

7)
Luxy te ajuta sa iti gasesti un sponsor.

Aplicatia se prezinta a fi un Tinder fara saraci. Prin urmare fetelor, sunteti la o poza de profil distanta de dragostea adevarata.

8)
Flavor Connect te ajuta sa iti gasesti perechea pe baza preferintelor cand vine vorba de dulciuri.

Pentru ca cine nu vrea sa ii spuna familiei ca ceea ce il uneste de partenerul de viata este un Twix?

9)
Wingman o sa te ajute sa te cuplezi in avion.

Daca ideea zborului cu avionul fara sex este pur si simplu prea inspaimantatoare, e posibil ca Wingman sa salveze situatia. Imediat ce veti porni aplicatia veti descoperi alte persoane singure din acelasi avion dornice de nebunii la inaltime.

10)
Flirt Planet te va invata sa vorbesti cu fetele.

 Pe Flirt Planet primesti un avatar pe care il controlezi si pe care il folosesti ca sa comunici cu fetele virtuale. Exact. Exersezi firtatul incercand sa seduci niste fete animate generate de un computer.

11)
Aplicatia Pure Dating  este pentru cei care vor doar o aventura dar le e jena sa recunoasca.

Spre deosebire de celalalte aplicatii, Pure Dating nu te obliga sa treci prin momentul potential stanjenitor in care ii spui posibilului partener de pe internet ca esti interesat doar de sex sau prin teama de a da peste un nebun de care sa nu mai scapi. Iti completezi profilul, incarci poze cu tine, dar in loc sa astepti o eternitate ca cineva sa "muste", ai la dispozitie o ora sa rasfoiesti celelalte profile in incercarea de a te combina. Dupa ce ora trece, indiferent daca tentativa ta a reusit sau nu, profilul tau dispare de pe harta si nu il mai poate vedea nimeni.

12)
Farmers Only te ajuta sa gasesti oameni fara fite de oras.

Daca va impresioneaza pana la lacrimi cantecele de dragoste ale Irinei Loghin, atunci rugati-va ca aceasta aplicatie sa prinda si la noi.

13)
Down o sa te jute ca gasesti oameni pusi pe actiune.

Aceatsa aplicatie este mai putin despre dating si mai mult despre distractie sub asternuturi. Daca folositi aplicatia asta ar trebui sa luati in considerare sa folositi si Hula.

14)
Cougar Life

Pentru tineri in cautare de oameni maturi si pentru batranei in cautare de tineri.

15)
Daca aveti colegi de camera, Sock-It ii va anunta ca intalnirea vostra a decurs bine si a dus si la altceva.

Aceasta aplicatie aduce in prezent vechiul obicei de a lasa o suseta pe clanta de la usa. Desi pare ciudata, va poate scuti de niste momente jenante.

16)
Daca aplicatiile de dating nu sunt pentru voi, atunci poate va intereseaza Break Up va genera un text de despartire pentru voi.

Dupa ce raspundeti la cateva intrebari legate de relatia voastra, aplicatia va oferi un text de despartire care sa se potriveasca situatiei. Scuze precum "am fost mancat de un urs". Serios. E un text din aplicatie.

17) Este doar o propunere. Avand in vedere ca Netflixul este foarte la moda, propunerea mea este:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!