duminică, 13 martie 2016

Escobar: Paradise Lost (2014)

Gen: Dragoste

Distributie: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac, Brady Corbet, Ana Girardot

Regizor: Andrea Di Stefano [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 17.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 56/100

In Columbia, un tana surfer intalneste femeia visurilor sale, apori ii cunoaste unchiul: pe Pablo Escobar.

 La prima vedere s-ar putea sa nu para chiar un film de dragoste, dar cred ca subiectul principal ar fi trebuit sa fie idila dintre protagonisti. Din pacate, sau din fericire, lucrurile nu s-au desfasurat chiar asa. Filmul are magnetism pentru ca face referire la un personaj care a fascinat intotdeauna si inca mai creeaza ecouri. Astfel ca personajul care ar fi trebuit sa fie secundar fura toata atentia si ii eclipseaza pe toti ceilalti.

Asta i se datoreaza si lui Benicio Del Toro, care face un rol foarte bun si este foarte credibil in rolul lui Escobar. As spune ca este chiar putin mai infricosator decat originalul. Josh Hutcherson care ar fi trebuit de fapt sa straluceasca aici nu se ridica nici la inaltimea partenerului sau de platou si este mult prea moale pentru un asemenea film. As spune ca el a fost singura alegere neinspirata din distributie. Singura lui realizare a fost ca a cunoscut-o pe platoul de filmare pe Claudia traisac, cu care a inceput o relatie ulterior.

Nu faceti greseala sa credeti ca vizionati un film bazat pe un caz real. Eu am asteptat tot timpul sa vad la sfarsit niste lamuriri scrise in care sa imi spuna ce mai fac personajele din film. Acets film este 100% fictiune, lucru putin dezmagitor, pentru ca astfel gaurile din scenariu si lucrurile lasate neexplicate nu mai au nici o scuza. Per total insa, filmul este destul de agreabil si desi a durat aproape doua ora, nu pot sa spun ca m-am plictisit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!