sâmbătă, 19 martie 2016

All the Wilderness (2014)

Gen: Drama

Distributie: Virginia Madsen, Danny DeVito, Isabelle Fuhrman, Kodi Smit-McPhee, Evan Ross

Regizor: Michael Johnson [aflat la primul lungmetraj]

Premii:
- Best Sound Editing - Direct to Video - Live Action, Motion Picture Sound Editors, SUA 2016

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 54/100

Un tanar nelinistit exploreaza salbaticia orasului sau in incercarea de a face fata absentei tatalui sau.

Era greu pentru acest film sa faca furori. Este mult prea nisat pentru a fi pe gustul maselor. Probabil ca persoanele cu drame personale si acre se considera neintelese s-au identificat cu personajele de aici,d ar pentru restul lumii este doar un film modes. Atmosfera trista si sumbra a fost creata cu succes, dar asta este cam singurul lucru notabil din punctul meu de vedere.

Nu va lasati pacaliti de aparitia lui Danny DeVito in distributie. Prezenta lui este un pasagera. In prim-plan se afla Kodi Smit-McPhee, care are o evolutie oscilanta. Alterneaza momentele slabe cu unele foarte bune, in care arata reale calitati. Tristetea si glociunea sufleteasca mi se par cel mai usor de jucat, asa ca nu ma grabesc sa ridic in slavi vreun tanar pretendent la denumirea de actor din acest film.

Cei mai deprimati dintre noi ar spune ca este un film minunat despre "sine", un film sensibil filmat si editat magistral. Personal cred ca este doar un film ok, despre maturizare si acceptarea si infruntarea prorpiilor demoni. Pierdeti ceva daca nu il vedeti? As spune ca nu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!