luni, 7 martie 2016

Horrible Bosses 2 (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey

Regizor: Sean Anders [a mai regizat: Daddy's Home(2015), That's My Boy(2012), Sex Drive(2008), Never Been Thawed(2005)]

Buget: 42.000.000 $
Incasari: 217.000.000 $

Premii:
- Worst Female Images in a Movie, Women Film Critics Circle Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 40/100

Dale, Kurt si Nick decid sa porneasca propria afacere, dar lucrurile nu merg confom planului, datorita unui investitor uns cu toate alifiile, care ii convinge sa duca la capat un plan subred care implica o rapire.

Nemaibeneficiind de elementul surpriza, acest film nu mai are chiar acelasi farmec ca primul al seriei. Intra astfel in categoria celor multe care nu se ridica la inaltimea primului film dintr-o serie. Este in continuare un film foarte amuzant si am ras in hohote de cateva ori, dar astfel de momente sunt parca mai rare. Se simte si schimbarea regizorului. Nu stiu ce nu i-a convenit lui Sean Anders si l-a determinat sa renunte la regizorul care a dus la capat cu brio primul proiect si sa isi regizeze singur creatia.

Distributia este aceeasi din primul film, completata cu succes as spune de Chris Pine, care se integreaza imediat in atmosfera filmului. Prestatiile sunt in nota primului film. Sunt interpretari hiperbolizate, dar care se potrivesc excelentcu intriga si cu personajele propuse de scenariu. Jennifer Aniston este la primul sequel din intreaga sa cariera, chiar daca are un rol mic.

Daca sunteti genul care ia totul prea in serios si va zgarie pe creier lucrurile care se intampla in filme doar pentru ca povestea sa poata evolua, fara sa existe neaparat o logica, e mai bine sa va uitati la un documentar. In rolurile secundare sunt trei castigatori de Oscar, ceea ce pana la urma spune ceva despre valoarea echipei. Aveti grija sa nu ratati balbele de pe generic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!