marți, 22 martie 2016

House Broken (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Danny DeVito, Katey Sagal, Skyler Stone, Caitlin Crosby, Ryan Hansen

Regizor: Sam Harper [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.70

Pentru a se bucura de pensionare, un tata ia masuri extreme pentru a-si convinge cei doi fii lenesi sa se mute din casa si sa se intretina singuri.

Acest film te poarta cumva la inceputul anilor '90. Totusi, este un film mediocru chiar si pentru acea perioada. Majoritatea glumelor de care avem parte erau fumate de atunci. Intriga este slabuta, actiunea avanseaza poticnit si amatorismul regizorului se simte in fiecare cadru. Practic, expresia lui Danny DeVito de pe poster, este aceeasi pe care am avut-o si eu urmarind filmul si il descrie cel mai bine.

Distributia este extrem de slaba. Danny DeVito a fost cumva pacalit sa participe la acest fiasco si, pe generic a scapat cumva o scena de la filmari in care acesta isi exprima nemultumirea fata de ce ar trebui sa faca personajul sau. Katey Sagal a ramas blocata in Familia Bundy, iar prestatiile adevaratilor protagonisti, Skyler Stone si Ryan Hansen, sunt jenante pe alocuri.

Nu cred ca ma incadrez in publicul tinta al acestui film. Cred ca acest public tinta este format din tineri aflati la pubertate care au trait in jungla pana acum si aceasta este prima comedie pe care o vad. Doar asa cineva ar putea gasi acest film amuzant. Las Fierbinti este de doua ori mai cult decat acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!