sâmbătă, 26 martie 2016

Battle of the Damned (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field, Jen Sung

Regizor: Christopher Hatton [a mai regizat: Robotropolis(2011), Sammyville(1999)]

Nota Gealapa: 5.10

Dupa aparitia unei pandemii mortale, mercenarul Max Gatling conduce o mana de supravietuitori si o banda de roboti impotriva unei armate de infectati.

Primul lucru pe care il invatam din acest film este ca daca ne musca un caine turbat ne transformam in zombie. Se pare ca oamenii bolnavi de rabie devin canibali, se invinetesc si nu mai au activitate cerebrala.Producatorii nu au avut bani nici macar de o introducere decenta, astfel ca suntem introdusi in atmosfera cu niste expicatii sumare pe care le citim inainte sa inceapa filmul. Efectele sunt si ele jenante si fix cand nu mai exista nici o cale de scapare pentru eroi, apar niste roboti din senin, fara nici o legatura cu povestea, vorbitori de limba engleza, desi actiunea se desfasoara prin Asia si dornici sa il slujeasca orbeste pe protagonist.

Cand in prim-planul unui film este Dolph Lundgren, cam stii la ce sa te astepti din punct de vedere artistic. Nici acesta nu face exceptie. Momentele moarte ale lui Lundgren ocupa cel putin la fel de mult timp de ecran ca cele in care vorbeste. Nici restul distributiei nu ofera cine stie ce prestatie. Toti sunt o apa si un pamant si in mocirla vor si ramane probabil.

Filmul se bazeaza exclusiv pe fanii ahtiati dupa zombie, care vor vrea sa vada orice film de acest gen, oricat de prost ar fi. Credibilitate zero, dar scenele de actiune as spune ca sunt in regul pentru un film cu buget redus. Trebuie sa fiti constienti ca Dolph Lundgren ridica filmul, asta ca sa stiti la ce sa va asteptati. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!