luni, 22 februarie 2016

The Longest Ride (2015)

Gen: Romantic

Distributie: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda, Jack Huston, Oona Chaplin

Regizor: George Tillman Jr. [a mai regizat: Love Is a Four-Letter Word(2016), The Inevitable Defeat of Mister & Pete(2013), Faster(2010), Notorious(2009), Men of Honor(2000)]

Buget: 34.000.000 $
Incasari: 38.000.000 $

Premii: 
- Choice Movie Actor: Drama (Britt Robertson), Teen Choice Awards, 2015

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 33/100

Viata unui cuplu de tineri se intrepatrunde cu cea a unui barbat mult mai in varsta, pe masura ce acesta reflecteaza la iubirea vietii lui.

Acum gandind la rece nu stiu cum a reusit sa ma sensibilizeze acest film, dar a reusit. Am mai vazut povesti de dragoste intre cowboy si fete de oras, deci nici originalitatea nu este punctul forte al filmului. Cumva insa, nu am simtit cum au trecut cele doua ore cat dureaza. Drama asta a indragostitilor care apartin de doua lumi diferite nu este noua, dar aici este ecranizata foarte detaliat, povestita frumos, este sensibila si factorul extern care rezolva toate problemele este si el inedit. Desi la un moment dat totul devine previzibil, pana in acel moment esti atat de implicat in poveste incat chiar vrei sa se termine asa cum te astepti.

Distributia nu este chiar impresionanta. Avem un Alan Alda muribund si la propriu si la figurat. Nu face nimic deosebit, doar aduce probabil unii spectatori. Lipsa numelor este compensata de tineri actori dornici si cu potential care ofera prestatii bunicele cu un nivel de siropozitate acceptabil. Mai cu seama as remarca-o pe Britt Robertson, acre este posibil sa schimbe cateva conceptii despre iubita ideala. Scott Eastwood a demonstrat si el ca este talentat si nu a primit acest rol si altele doar pentru ca este fiul lui Clint Eastwood.

Cu siguranta filmul nu este doar un "chick flick", asa cum ma asteptam. Este o poveste de dragoste decenta si as recomanda-o cu incredere oricui. Va sfatuiesc totusi sa va alegeti alt moment in care sa vedeti filmul decat am facut-o eu. Am dat play imediat ce m-am intors de la sala plin de testosteron si foarte masculin, iar pana la final m-am cam inmuiat.

PS: nici nu m-a deranjat ca unul din personaje are ochii caprui cand este tanar si albastri cand este batran. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!