duminică, 7 februarie 2016

Wrong Cops (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Mark Burnham, Eric Judor, Steve Little, Marilyn Manson, Grace Zabriskie

Regizor: Quentin Dupieux [a mai regizat: Realite(2014), Wrong(2012), Rubber(2010), Steak(2007), Nonfilm(2002)]

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 25/100

Un grup de politisti corupti incearca sa scape de un cadavru pe care unul dintre ei l-a impuscat din greseala.

Acets film a fost ca un vis urat, ca un tip ciudat sau ca un episod interminabil din Reno 911!. Oricare dintre variante inseamna o experienta tulburatoare peste care vrei sa treci si pe care vrei sa o uiti cat mai repede. Am fost surprins ca au existat cteva scene relativ amuzante. Ma asteptam la un dezastru total. Cand abordezi acest gen de umor nu prea exista cale de mijloc. Fie iti iese foarte bine, fie nu mai iesi din casa de rusine.

Distributia este compusa dintr-o mana de actorasi cu mutre enervante, care si-au castigat experienta in principal in seriale de televiziune si pentru care acest gen excentric de umor  nu s-a potrivit deloc. Nici aparitiile sporadice pe ecran ale unnor nume relevante nu reusesc sa schimbe impresia generala.

Daca va plac de obicei filmele absurde, s-ar putea sa placa si acesta, in care lipsa de sens este in prim-plan. Intriga aproape ca nu exista, iar firul logic apare la un moment dat dar dispare extrem de repede. peisajul este completat de o muzica ciudata, aleasa in mod voit in acest fel, dar care nu are deloc un efect benefic asupra filmului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!