vineri, 19 februarie 2016

The Vow (2012)

Gen: Romantic

Distributie: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill, Jessica Lange, Jessica McNamee

Regizor: Michael Sucsy [a mai regizat: Scruples(2012), Grey Gardens(2009)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 323.000.000 $

Premii:
- BMI Film Music Awards, BMI Film & TV Awards, 2012
- Best Romance TV Spot, Golden Trailer Awards, 2012

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 43/100

Din cauza unui accident de masina Paige ajunge in coma si cand se trezeste si nu isi mai aminteste nimic, sotul ei Leo se straduieste sa o o faca sa se reindragosteasca de el.

Ma pregatisem pentru mult mai rau. Ma asteptam sa vad un film mult mai siropos decat am vazut. Subiectul nu este original, dar ce il face special de aceasta data este ca se bazeaza pe un caz real. Asta duce la un happy-end atipicmult mai agreabil decat cel clasic in care fetei ii revine memoria si totul este ca inainte. Nu m-au dat pe spate nici decorurile si nici cinematografia, dar povestea este sensibila si agreabila.

Acest film demonstreaza inca odata ca daca esti femeie si auzi cuvintele Channing Tatum nu ai cum sa nu te uzi putin. Frati barbati, trebuie sa multumim divinitatii ca barbati din astia traiesc doar in filme si in mintile credule si rupte de realitate ale unor femei. Bineinteles ca prestatia lui a provocat oftaturi indelungi, suspine multiple si cateva orgasme spontane. De partea cealalta, personajul lui Rachel McAdams a scos din sarite si putinii barbati care s-au incumetat sa vada acest film, iar asta in ciuda unei interpretari corecte.

Desiabordata adesea, tema ramane una interesanta si te face sa te gandesti putin la ce ai face tu daca ti se intampla asa ceva. Le-as spune barbatilor sa nu se grabeasca sa uite de acest film. Mi se pare o alegere perfecta pentru primul film vazut cu ea la tine acasa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!