duminică, 1 iunie 2014

Deep Dark Canyon (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Ted Levine, Spencer Treat Clark, Nick Eversman, Martin Starr, Michael Bowen

Regizor: Abe Levy [a mai regizat: One of Our Own(2007), The Aviary(2005), It's Alright Ma, I'm Only Trying(2000), Max, 13(1999)]

Nota Gealapa: 5.25

Dupa ce doi frati adolescenti il impusca din greseala pe primarul oraselului in care traiesc, acestia trebuie sa fuga si sa se ascunda de familia victimei, care porneste o adevarata vanatoare de oameni pentru a-i prinde.

Inca un film cu taranoi care se impusca din greseala si care pe parcurs dezvaluie intrigi din trecut pline de crime si compromisuri. Desi abordeaza un subiect nu foarte original si destul de uzat, inceputul filmului pare promitator. Intriga se complica putin, suficient pentru a-l face interesant. Pe parcurs, insa, cei care au lucrat la realizarea scenariului, parca si-au pierdur interesul, pentru ca actiunile personajelor, fara exceptie, nu mai au absolut nici o logica.

Numele din distributie sunt suficient de cunoscute, dar avand la indemana un scenariu idiot, este greu sa scoti prea mult de la el si sa oferi o interpretare notabila. Astfel ca si ei s-au scaldat in mocirla acestui film. Personajele protagonistilor sunt atat de prost construite si lipsite de credibilitate incat spre sfarsitul filmului ajungi sa le urasti si pe ele si pe actorii din spatele lor.

Filmul este impanzit de detalii, mai mici sau mai mari, care nu au nici o logica. Probabil ca laudele care apar pe trailere si materiale promotionale apartin chiar regizorului sau producatorilor, pentru ca nu vad cine altcineva ar putea gasi cuvinte pozitive de spus despre acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!