duminică, 15 iunie 2014

American Hustle (2013)

Gen: Drama

Distributie: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence

Regizor: David O. Russell [a mai regizat: Silver Linings Playbook(2012), The Fighter(2010), I Heart Huckabees(2004), Three Kings(1999), Flirting with Disaster(1996)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 560.000.000 $

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 90/100

Un escroc de meserie si iubita lui seducatoare sunt fortati de catre FBI sa ii ajute sa organizeze flagranturi pentru persoane foarte importante si sunt impinsi astfel intr-o lume mult mia periculoasa decat erau pregatiti.

Filmul este foarte bune aproape in intregime. Actiunea ia tot felul de turnuri care mai de care mai suprinzatoare. Ultima parte, insa, pare putin grabita, ca si cum s-ar fi grabit sa nu lungeasca filmul prea mult, iar finalul devine astfel previzibil Totusi, iata ca neavand un buget iesit din comun si fara sa se foloaseasca efecte speciale si pate face un film care sa creeze suspans si sa te tina mai tot timpul cu sufletul la gura.

Distributia este compusa din nume importante care au confirmat ficare asteptare si au realizat interpretari foarte bune. De apreciat si faptul ca, desi Robert de Niro are o aparitie sporadica, producatorii nu au folosit acest lucru pentru a atrage lumea in salile de cinema si nu l-au pus pe coperta. Asta face ca aparitia lui sa fie o surpriza placuta in momentul cand se intampla.

Actorilor li s-a permis sa improvizeze foarte mult, iar explicatia regizorului a fost ca ii pasa mai mult sa fie reusite personajele decat povestea in sine. Avand in spate actori experimentati, aceasta a fost o miscare castigatoare. Fiecare personaj este credibil si are suficient timp pe ecran pentru a fi inteles si a deveni credibil.

Titlul initial al filmului a fost American Bullshit, dar l-au schimbat dupa ce acesta ajunsese pe locul opt pe o lista neagra a filmelor care urmeaza sa apara. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!