marți, 24 iunie 2014

The Dilemma (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Connelly, Channing Tatum

Regizor: Ron Howard [a mai regizat: Made in America(2013), Rush(2013), Agels & Demons(2009), Frost/Nixon(2008), The Da Vinci Code(2006)]

Buget: 70.000.000 $
Incasari: 156.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 46/100

Un barbat descopera ca sotia celui mai bun prieten il inseala.

Acest film putea sa fie atat de bun si a sfarsit prin a fi atat de slab... Partile bune si foarte amuzante alterneaza cu cele extrem de slabe din toate punctele de vedere: scenariu, interpretare artistica, logica. Cel care a scris scenariul probabil ca a alternat starile in perioada de creatie si rezultatul a fost in linie cu zilele lui bune si proaste.

E greu sa esuezi cu o distributie plina cu atatea nume cunoscute, dar iata ca nu imposibil. Vince Vaughn a facut mai mult decat il credeam in stare sa faca si am reusit sa vad in acest film si latura lui umana, despre care nu stiam sa existe. Kevin james, in schimb, are una din cele mai slabe interpretari pe care le-am vazut vreodata. Chaning Tatum nu se potriveste nici el deloc in astfel de filme.

Probabil ca o idee mai inspirata ar fi fost sa nu fie promovat ca o comedie. Desi are destule scene amuzante, cu un asemenea subiect si cu cateva mici modificari ale scenariului ar fi putut fi un alt gen de film si mult mai reusit. Subiectul este unul cu care multa lume se poate identifica cu usurinta.

Winona Ryder a castigat acest rol dupa ce le-a "invins" in urma castingului pe Kate Beckinsale, Carla Gugino si Uma Thurman, in timp ce Jennifer Connelly a primit rolul doar pentru ca s-a retrasJennifer Garner.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!