sâmbătă, 7 iunie 2014

Assassins Run (2013)

Tot ce stii poate fi o minciuna.

Gen: Thriller

Distributie: Christian Slater, Sofya Skya, Cole Hauser, Angus Macfadyen, Marianna Khalifman

Regizor: Robert Crombie [a mai regizat: The Good Soldier Shweik(2009), Sappho(2008), The Keeper of Time(2004)]

Buget: 4.000.000 $


Nota Gealapa: 5.25

O balerina devine tinta mafiei ruse dupa ce sotul ei, un om de afaceri american, este asasinat. Aceasta incearca sa ramana in viata si sa isi gaseasca fiica.

Filmul urma sa se numeasca White Swan dar le-au luat-o inainte producatorii filmului Black Swan si probabil si-au dorit ca lumea as nu confunde cele doua productii sau sa creada ca au vreo legatura una cu cealalta. Acest lucru nu a ajutat deloc. Filmul a ramas la fel de prost si cu titlul schimbat. Nici nu stiu de unde sa incep si ce defecte sa expun aici.

Sa va spun numai ca o balerina ajunsa in inchisoare bate detinutele in pasi de dans. Face o sumedenie de piruete si spagate verticale cu care isi nimiceste adversarele. Aceeasi balerina face la un momentdat un saritura cu spagat cu care doboara doi criminali platiti desi nu se apropie la mai putin de 50 de centimetri de ei.  Astfel de lucruri se intampla cand actrita principala este si co-regizor.

Cand au ales distributia au vrut sa faca un truc in incercarea disperata de a face posterul mai atractiv. Datorita bugetului redus, acest truc nu a putut fi Christian Slater, care oricum nu este recunoscut ca un nume care umple salile de cinema. Aflat in aceasta postura nici el nu si-a mai dat interesul asa ca avem parte de u slater superficial. Singurul actor care joaca cat de cat decent esteCole Hauser. Restul, de la primul pana la ultimul, au facut o treaba mai degraba amatoreasca.

Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!