sâmbătă, 28 iunie 2014

Humanity's End (2009)

Gen: SF

Distributie: Jay Laisne, Rochelle Vallese, Cynthia Ickes, William David Tulin, Kari nissena

Regizor: Neil Johnson [a mai regizat: Mystery Born to Rock(2014), Invisible Teror(2012), Alien Dawn(2012), Alien Armageddon(2011), Hell on Earth V(2010)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 4.85

Ultimul om din univers este vanat de o rasa hibrida cunoscuta sub numele de Nephilim.

Acesta este o caricatura de film. nu te apuci sa faci filme a caror actiune se desfasoare in intregime in spatiu cand ai la indemana un buget care nu este suficient nici pentru o casa la Hollywood. Am vazut animatii si jocuri pe calculator cu efecte mai realiste decat acest film. Am vazut basme pentru copii a caror intriga si actiune au mai multa logica decat acest film.

Actorii din distributie nu au avut o cariera prestigioasa pana acum si, dupa ce au aparut in acest film, cu siguranta nu vor avea nici de acum incolo. Mircea Diaconu ar fi fost mai credibil decat eroul principal. Lila din Vacanta Mare m-ar fi emotionat mai mult decat protagonista de aici.

Filmul incepe cu un prolog  care cred ca a fost folosit doar pentru a lungi durata peliculei. Umorul aruncat la intamplare este mai chicios decat anecdotele de la revelioanele comuniste. Scenaristii fac o multime de referinte la alte filme SF: Star Trek, Star Wars, Stargate, Battle Star Galactica si Dune; asta ca sa nu spun ac fura de-a dreptul ideile de acolo. Il recomand doar daca aveti chef de un SF de mana a doua. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!