sâmbătă, 14 iunie 2014

Assault on Wall Street (2013)

Gen: Drama

Distributie: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong, John Heard, Keith David

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: In the Name of the King 3: The Last Mission(2014), Suddenly(2013), In the Name of the King 2: Two Worlds(2011), Blubberella(2011), Bloodrayne: The Third Reich(2011)]

Buget: -
Incasari: -

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 24/100

Un tip obisnuit pierde intr-un timp foarte scurt toate lucrurile pe care le iubea si pentru care a muncit, odata cu ineperea crizei economice. Acesta ii gaseste vinovati de acest lucru pe presedintii marilor companii de pe Wall Street si planuieste sa ii omoare pe toti.

Este primul film care il are ca protagonist pe Dominic Purcell care nu numai ca nu imi place, ba chiar este oarecum agreabil. Ne prezinta foarte realist modul cum pot fi fectati unii de criza precum si modul la fel de realist in care poate exploda un om atunci cand i se umple paharul.

Din pacate, in acest film, actorii cu talent au roluri minore. In rolul principal este Dominic Purcell care nu cred ca nu ar fi in stare pe nimeni sa convinga nici macar cum il cheama, atat de credibil este. Impresia este cat de cat salvata de ceilalti membri ai distributiei, dar protagonistul are si de aceasta data o prestatie jenanta.

Desi dureaza destul de mult pana incepe actiunea, cand in sfarsit as intampla, merita. Timpul de asteptare pare mare doar pentru ca, vazand, posterul, stii de la inceput la ce sa te astepti. In realizarea scenelor de actiune nu s-a acordat o mare atentie detaliilor, iar cei care au vazut cel putin un serial politist nu vor putea trece cu vederea faptul ca o tigara aruncata la locul crimei nu il inchide pe criminal.

Pana la urma sunt o idee mai mult plusuri decat minusuri, iar filmul este unul decent.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!