duminică, 1 iunie 2014

The Greatest Movie Ever Sold (2011)

Gen: Documentar

Distributie: J.J. Abrams, Peter Berg, Paul Brennan, Noam Chomsky, Jimmy Kimmel

Regizor: Morgan Spurlock [a mai regizat: One Direction: This Is Us(2013), Mansome(2012), The Dotted Line(2011), Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope(2011), Freakonomics(2010)]

Buget: 1.500.000 $
Incasari: 700.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 66/100

Un documentar despre publicitate, branding si plasarea de produse care este finantat prin publicitate, branding si plasare de produse.

Morgan Spurlock nu se dezminte. Controversatul realizator de dcumentare vrea sa ne prezinte dedesubturile modurilor in care se poate finanta un film, de ce uneori actiunea din film isi pierde firul doar de dragul de a aparea un anumit produs si cat de usor este sa convingi marile companii sa te sponsorizeze.

Privit cu reticenta de marile branduri clasice datorita proastei ale reputatii de a deranja, el se reorienteaza spre branduri putin ami mici dar mai nonconformiste de la care gaseste disponibilitatea. Bucuros la inceput, se vede pus in curand in situatia de a scapa controlul asupra filmului si a nu-l mai putea face asa cum isi doreste, fiind scufundat intr-o mare de clauze si obligatii contractuale.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!