luni, 30 iunie 2014

Bachelorette (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Chaplan, Rebel Wilson, Andrew Ranells

Regizor: Leslye Headland [la primul sau film]

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 14.000.000 $

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 53/100

Trei prietene sunt rugate sa fie domnisoare la nunta unei fete pe care obisnuiau sa o ridiculizeze in liceu.

Un film scris si regizat de o femeie, facut pentru femei, plin de ura, invidie, mosiginism femeiesc, menit sa arate cumva ca femeile sunt mai bune decat barbatii, dar care a reusit sa demonstreze exact contrariul: toti suntem o apa si un pamant. Problema este ca gandindu-l in cel mai mic detaliu doar pentru femei. au exagerat si a iesit un film mediocru. Poate s-a vrut sa fie varianta feminina de la Hangover, dar distanta dintre cele doua filme este mai mare decat cea dintre penisul meu si al lui Jonah Falcon (dati click pe nume si o sa intelegeti despre ce vorbesc).

Distributia este plina de actrite care sunt obisnuite sa joace rolul diverselor genuri de pitipoance si de actori special selectati pentru a nu le eclipsa pe ele. Fetele se descurca bine in aceste roluri, cum era de asteptat, pentru ca, efectiv, sunt in elementul rol natural. Nu cred ca a fost nevoie sa se pregateasca prea mult pentru aceste roluri.

Vorbind obiectiv, acest film are si momentele lui bune, dar in majoritatea timpului au fost prea cuminti de frica sa nu deranjeze pe cineva, asa ca devine plictisitor. Se poate sa fiu asa rau pentru ca nu sunt in targetul lor demografic. Pana la urma filmul este despre problemele si insecuritatea femeilor si despre fluctuatiile lor emotionale, exact ca un roller coaster. .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!