miercuri, 25 iunie 2014

Safe Heaven (2013)

Gen: Romantic

Distributie: Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders, Noah Lomax, Mimi Kirkland

Regizor: Lasse Hallstrom [a mai regizat: The Hypnotist(2012), Salmon Fishing in the Yemen(2011), Dear John(2010), Hachi: A Dog's Tale(2009), The Hoax(2006)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 191.000.000 $

Nota Gealapa: 7.40
Metascore: 34/100

O tanara cu un trecut misterios ajunge intr-un orasel izolat unde se indragosteste de un barbat si este nevoita sa infrunte trecutul care o bantuie.

Acest film are multe defecte. Actiunea avanseaza foarte incet, pe alocuri este chiar plictisitor, ceea ce face sa para ca cele doua ore nu se mai termina. Este previzibil din primele 15 minute si foarte siropos pe alocuri. Cu toate astea, nu m-am putut abtine sa ii acord o nota buna. De vina este a doua jumatate a filmului care are cateva momente surprinzatoare, o incarcatura emotionala puternica si un final neasteptat. Si da, mi-a smuls o lacrima.

Distributia nu este alcatuita din staruri de prima mana, dar sunt actori experimentati care s-au achitat cu brio de sarcini. Julianne Hough stie sa se faca placuta si a fost foarte compatibila cu partenerul ei. Chimia dintre cei doi este motivul principal pentru care acest film se bucura de succes.  Daca nu as fi stiut dinainte distributia, as fi putut sa jur ca in cateva cadre o vad pe Meg Ryan. cele doua seamana foarte bine si au cam acelasi stil.

 Nu va faceti sperante de altceva. avem de a face cu un chick flick  clasic. In acest film nu veti vedea insa scene explicite de sex, limbaj vulgar sau alte lucruri de acest gen. Este unul din cele mai cuminti filme pe care le-am vazut.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!