miercuri, 4 iunie 2014

From Within (2008)

Daca crezi in lumina, trebuie sa crezi si in intuneric.

Gen: Horror

Distributie: Elizabeth Rice, Thomas Dekker, Kelly Blatz, Laura Allen, Adam Goldberg

Regizor: Phedon Papamichael [a mai regizat: Lost Angeles(2012), Arcadia Lost(2010), Dark Side of Genius(1994), Sketch Artist(1992)]

Buget: -
Incasari: -

Nota Gealapa: 6.25

Ideea nu ar fi fost tocmai rea si ar fi avut sanse sa fie chiar un film care sa te puna pe ganduri. Avea acest potential de a te face sa te gandesti daca ti se intampla tie tu cum reactionezi in anumite situatii. Ce strica acest film dincolo de orice posibilitate de a fi reparat este stilul in care a fost filmat si felul cum interpreteaza actorii: 100% dupa modelul Twilight. Toti sunt palizi la fata, toti sunt deprimati si nimeni parca nu are vreun pic de dorinta de a mai trai.

Distributia este aproape anonima, iar modul in care "joaca", amintit mia sus, ii face total indezirabili, agasanti si obositori. Scenriul are si el suficiente gauri incat sa ii ingroape definitiv. Pentru mine, Elizabeth Rice era singura de la care aveam ceva asteptari si care mi-au fost inselate cu brio.

Filmul are si destule parti bune, inca vizibile desi umbrite serios de cele enumerate mai devreme. Este nevoie de suficienta rabdare ca filmul sa va prinda. Actiunea devine mai interesanta odata cu trecerea timpului, dar tocmai cand credeam ca se indreapta spre un final bun si credibil, regizorul a incercat sa rasuceasca actiunea pentru a ne surprinde. Incercarea lui este lamentabil si reuseste sa strice ce construise cu greu pana atunci.

Macar nu este genul de film in care sunt inchisi intr-o casa o duzina de oameni si apoi sunt macelariti unul cate unul. Si ca un ultim gand: se pare ca toate nenorocirile din lume se intampla in orasele americane de acre nu a auzit nimeni...

Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!