sâmbătă, 14 iunie 2014

Beautiful Creatures (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Alice Englert, Viola Davis, Emma Thompson, Alden Ehrenreich, Jeremy Irons

Regizor: Richard LaGravenese [a mai regizat: P.S. I Love You(2007), Freedom Writers(2007), A Decade Under the Influence(2003), Living Out Loud(1998)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 52/100

Un tanar al carui vis este sa scape din oresulul mic din sudul Americii unde traieste se indragosteste de o fata nou venita in oras. Impreuna, ci doi descopera trecutul sumbru al familiilor lor.

Inca un oras american de care nu a auzit nimeni, unde traiesc niste fiinte supraomenesti si ai carui locuitori sunt partasi ai un blestem ce dureaza de secole. Ultima fraza poate caracteriza, probabil, ca. 100 de filme. prin urmare, nu originalitatea este punctul forte al filmului. Sunt, insa, multe alte parti bune. Avem parte de cateva efecte interesante, de cateva turnuri neasteptate ale actiunii si de o permenenta stare de suspans.

Distributia este una destul de importanta, iar majoritatea actorilor au scos maximum din acest scenariu. exista, bineinteles,  si exceptii. Nu stiu unde l-au gasit si cine l-a ales pe Alden Ehrenreich. Acesta este pur si simplu enervant din primul pana in ultimul minut. Nu stiu daca este doar vina doar personajul pe care l-a primit sau actorul a adus cu el pe ecran o parte din felul lui de a fi, absolut de nesuportat.

As nota la capitolul de lucruri negative atmosfera de serial de televiziune chicios pe care o emana pe alocuri filmul. In plus, de cativa ani, toate femeile care primesc cate un rol in vreun film care are legatura cu spernaturalul, simt nevoia de a interpreta in stilul enervant de fad pe care il regasim in Twilight.

Publicul tinta este reprezentat de adolescentii netrecuti inca prin viata, crae mai cred inca in basme. Daca depasiti o anumita varsta este destul de greu sa va mai prinda acest film. Sunt curios de felul cum vor arata continuarile, pentru ca au lasat loc suficient si pentru asa ceva.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!