luni, 23 iunie 2014

Android Cop (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Michael Jai White, Kadeem Hardison, Randy Wayne, Charles S. Dutton, Larissa Vereza

Regizor: Mark Atkins [a mai regizat: Knight of the Dead(2013), Jack the Giant Killer(2013), Alien Origin(2012), Sand Sharks(2011), Dragon Crusaders(2011)]

Nota Gealapa: 4.15

In anul 2045, un politist si partenerul lui android patrund in zona de carantina a orasului, acolo unde oamenii sufera de o boala necunoscuta si descopera sursa acesteia si pe cei responsabili.

Acest film este despre ambitii prostesti. De exemplu, despre ambitia de a face un film cu androizi si thnologii futuriste atunci cand tu nu iti permiti nici macar o explozie decenta. Robocop din anii '90 arata mai realist decat acest film.

Distributia este plina de nume consacrate, dar consacrate tot in astfel de filme de duzina. Cei care au acceptat sa apara in acest film aveau probabil nevoie de un nou inceput si s-au gandit ca de la acest nivel cariera lor nu poate lua decat o turnura ascendenta, pentru ca mai jos de atat nu se poate. Prestatiile lui Michael jai White si Charles S. Dutton sunt singurul lucru care ma impiedica sa acord acestui film doar punctul din oficiu. Cand primesti un asemenea scenariu, insa, nu poti sa faci din rahat pasta de dinti.

Nici un personaj nu este dezvoltat suficient. Locatiile de filmare, chiar si cele interesante, au fost irosite cu brio. Personajele negative, niste adunaturi de oligofreni fara minte, nu ar speria nici macar un prescolar. Regizorul a lucrat absolut neglijent. Este trist sa ai la indemana doi actori cunoscuti, totusi, si sa nu fii in stare sa ii pui in valoare mai mult.

In topul meu, acesta este al doilea cel mai prost film din istorie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!