duminică, 15 iunie 2014

Ghost Storm (2011)

Gen: SF

Distributie: Carlos Bernard, Crystal Allen, Cindy Busby, Kacey Rohl, Aaron Douglas

Regizor: Paul Ziller [a mai regizat: The Philadelphia Experiment(2012), Seeds of Destruction(2011), Collision Earth(2011), Iron Invader(2011), Ice Quake(2010)]

Nota Gealapa: 4.80

Un serif dintr-un orasel american izolat incearca sa salveze oamenii din calea unei ciudate furtuni elctrice, pornita de suflete care nu isi gasesc linistea, aflate in cautarea razbunarii.

Bineinteles ca o astfel de poveste uimitoare nu se putea intampla decat intr-un orasel american izolat, unde nu poti ajunge decat cu feribotul. Trebuie sa recunoastem ca nu de originalitate duce lipsa acest film. Duce, in schimb, lipsa de orice altceva: de logica, de un regizor bun si de talent.

Distributie este ticsita de fete familiare, cu care ne-am obisnuit in astfel de filme de duzina, iar prestatia actorilor este pe masura asteptarilor. Nu trebuie sa fim prea critici cu ei, insa, pentru ca e greu sa fii credibil atunci cand stii de la inceput ca joci intr-un film prost ce efecte speciale indoielnice.

Este pacat sa vedem atat de mult potential irosit. Probabil ca un buget mai generos ar fi facut acest film mult mai reusit. Din pacate, lipsa de consistenta in anumite actiuni este chiar deranjanta. Pana la urma vorbim de niste suflete antice, obsedate de tehnologia moderna, care isi schimba modul in care omoarea victimele fara nici o logica si de niste protagonisti care nu reusesc sa imbine cu succes stiinta si supranaturalul atunci cand cauta o modalitate de a invinge raul.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!