marți, 17 iunie 2014

Kiss Me Deadly (2008)

Gen: Actiune

Distributie: Robert Gant, Shannen Doherty, Fraser Brown, John Rhys-Davies, Nathan Withaker

Regizor: Ron Oliver [a mai regizat: On Paper(2014), A Lesson in Romance(2014), Her Husband's Betrayal(2013), The Trainer(2013), Love at the Thanksgiving Day Parade(2012)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Un fost spion este atras fara voia sa in lumea pe care o lasase in urma, atunci cand fosta lui partenera apare dupa 17 ani, urmarita de asasini, cerandu-i ajutorul.

Cineva ar trebui sa refaca acest film si sa mai puna un "0" la buget. Ideea buna, dar aruncata pe apa sambetei intr-un asemenea film. Nu credeam ca se mai fac in zilele noastre filme in care protagonistii sa stea in masina si in jurul lor sa se miste cartoane cu vegetatie pentru a da impresia de miscare. Bugetul a fost atat de mic incat nu si-au permis sa arda mai nimic in realitate, astfel incat majoritatea flacarilor sunt facute pe calculator.

Atat de saraci au fost incat nu si-au permis sa angajeze decat o mana de actori cat de cat profesinisti si nici aia recunoscuti pentru capacitatile lor interpretative. Scenariul nu este vreo capodopera, dar nu este nici rau si ar fi meritat niste ctori mai priceputi care sa il puna in scena. Cu actori care se uita in camera, insa, nu poti sa ai asteptari prea bune.

Titlul nu are nici o legatura cu filmul. Probabil ca si producatorii si-au dat seama de asta, pentru ca i-au dat si un al doilea nume: The Delphi Effect. Nici acesta nu are legatura cu nimic. Filmul este distractiv chiar si in conditiile mentionate mai sus si fara sa beneficieze de scene de luota memorabile, nici vreo poveste foarte intensa, care ar fi ajutat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!