sâmbătă, 28 iunie 2014

About Time (2013)

Gen: Drama

Distributie: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan

Regizor: Richard Curtis [a mai regizat: Pirate Radio(2009), Love Actually(2003)]

Incasari: 192.000.000 $

Nota Gealapa: 7.95
Metascore: 55/100

In ziua cand implineste 21 de ani, Tim descopera ca are abilitatea de a calatori in timp si se hotaraste sa o foloseasca pentru a reusi sa isi faca o iubit. Se dovedeste, insa, ca este mai greu decat se astepta.

Iata ac si britanicii fac filme cand raman in teriotoriul de drame si comedii romantice pe care il stapanesc si nu se aventureaa sa faca sf-uri complicate sau filme de actiune. Atata sensibilitate cata mi-a transmis acest film nu mai intalnit demult.Acest film este plin de sinceritate si iubire, fara sa fie siropos si fara sa fe deranjant. Amuzant si romantic, acest film este excelent pentru un barbat care vrea sa impresioneze o fata si sa ii demonstreze ce fiinta sensibila este.

Distributie este compusa din actori experimentati, nume importante in Marea Britanie, alesi foarte bine de catre regizor, pentru ca absolut fiecare este compatibil cu fiecare si se imbina ca rotitele unui ceas. Singura alegere care nu este cea mai oportuna mi se pare cea a lui Domhall Gleeson, caruia nu i se potriveste foarte bine personajul dar s-a descurcat bine chiar si in aceste conditii. Cea mai buna prestatie mi s-a parut ca a aavut-o Rachel McAdams, care straluceste in fiecare cadru.

Stiam oarecum la ce sa ma astept de la Richard Curtis: locatii in Londra, in mijlocul atentiei familii peste medie, tone de prietenie si dragoste, uneori umor grosolan, , un titlu inteligent, un baiat introvertit, o fata americana frumoasa, rude ciudate, toate apar deja in alta forma in filmele lui Curtis. In acest film, as spune ca relatia de dragoste dintre personajul principal si sotia lui, este eclipsata de iubirea dintre acelasi personaj principal si tatal lui. Din acest motiv, cred ca este relativ usor de digerati si de catre barbati acest film.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!