duminică, 8 iunie 2014

The Last Exorcism Part II (2013)

Dumnezeu te roaga, diavolul iti ordona.

Gen: Horror

Distributie: Ashley Bell, Julia Garner, Spencer Treat Clark, David Jensen, Tarra Riggs

Regizor: Ed Gass-Donnely [a mai regizat: Small Town Murder Songs(2010), This Beautiful City(2007)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 32.000.000 $

Nota Gealapa: 4.90
Metascore: 35/100


Dupa ce supravietuieste ca prin minune evenimentelor din primul film, eroina noastra incearca sa isi refaca viata, dar fortele raului o gasesc si. de data asta, au un plan chiar ma groaznic pentru ea.

In 99% din cazuri, continuarile sunt mai slabe decat primele filme dintr-o serie. in cazurile cele mai fericite sunt la fel de buna. Astfel ca, atunci cand primul film dintr-o serie este foarte slab, de ce ai face o continuare? Ok, toata echipa a fost praf si au terminat primul film intr-un mod care a a bagat pe toata lumea in ceata; lasa-i sa uite. Nu veni cu o continurae, despre care statistica spune ca nu ar cum sa fie mai buna.

Bineinteles ca aceasta regula se respecta si aici. Firul logicii este rupt inca de la inceput. Singura supravietuitoare a carnagiului din primul film este persoana care , matematic, avea cele mai mici sanse sa supravietuiasca. Trebuie sa recunoasc ca mi s-a zbarlit pielea pe mine in cateva randuri de la suspans, dar asta a cam fost reactia maxima pe care mi-a produs-o acest film. Nu puteti spera la mai mult de cateva momente de tensiune.

Distributie este semi-anonima. Drept urmare, prestatiile lor sunt semi-mediocre. Nu ai pe cine sa remarci dar nici nu poti sa ii acuzi. Pur si simplu, personajele nu au fost dezvoltate suficient atsfel incat sa fie credibile. Daca asezonam si cu o sumedenie de cadre si scene care nu au nici o legatura cu filmul, nu au vreo implicatie in poveste sau vreo logica rezulta fiascoul acestui film.

Cu recomandarea sa nu va uitati la acest film seara, nu pentru ca o sa va dea cosmaruri, ci pentru ca este atat de plictisitor ca o sa adormiti in primele 15 minute, trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!