luni, 2 iunie 2014

Polar Storm (2009)

Gen: Actiune

Distributie: Jack Coleman, Holly Elissa, Tyler Johnston, Terry David Mulligan, Roger R. Cross

Regizor: Paul Ziller [a mai regizat: The Philadelphia Experiment(2012), Seeds of Destruction(2011), Collision Earth(2011), Ghost Storm(2011), Iron Invader(2011)]

Nota Gealapa: 5.05

O cometa care trece foarte aproape de Pamant, afecteaza stabilitatea campului magnetic al planetei iar sfarsitul lumii devine astfel iminent.

Filmul este atat de prost, incat pe alocuri devine bun.Cu bani putini si cu un subiect epuizat, nu prea poti spera sa realizezi vreo capodopera. Efectele create pe calculator sunt de-a dreptul infantile. S-au aruncat intr-o zona in care nu ai cum sa te descurci cu bani putini. Un astfel de subiect presupune bani multi pentru efecte speciale coplesitoare. Cele de care avem parte in acest film sunt doar coplesitor de penibile.

Desi distributia este slabuta, actorilor nu li se poate imputa nereusita acestui film. Este greu sa fii credibil cand trabuie sa fii ingrozit ca esti pe moarte, dar in jurul tau nu se intampla nimic care sa aminteasca de acest lucru. Nici o stea nu s-a nascut la filmarile acestei pelicule.

Desi nu este originala, povestea este construita destul de bine si te capteaza, dar aici intervine idiotenia regizorului, care s-a temut ca filmul lui va fi aproape agreabil si s-a gandit cum sa il strice dezvaluindu-ne deznodamantul, chiar de la inceput. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!