luni, 30 iunie 2014

2012: Supernova (2009)

Gen: SF

Distributie: Brian Krause, Heather McComb, Najarra Townsend, Allura Lee, Alan Poe

Regizor: Anthony Fankhauser [a mai regizat: Rise of the Dinosaurs(2013), Grizzly Flats(2011), Gacy House(2010), Tsunami Beach Club(2008)]

Nota Gealapa: 3.45

Un om de stiinta incearca sa in vinga timpul si un cult de fanatici religiosi, in incercarea sa de a plasa un scut intre Pamant si unda de soc dupa explozia unei supernove, care ameninta sa distruga planeta.

Avem de a face cu inca un film facut pe bonuri de masa, mai putin credibil decat Operatiunea Monstrul. Jocurile pe calculator din urma cu 15 ani avea efecte mai realiste decat acest film. Penibil este un cuvant prea slab pentru a descrie aceasta productie. Ma intreb cine o fi prostul care a fost pacalit sa dea banii, asa putini cum au fost, pentru a se face acest film. Regizorul si scenaristul nu cred ca au invatat alfabelul pana la litera "L", pentru ca altfel ar fi fost familiarizati cu cuvinte gen "logica".

Distributia este alcatuita din actori kamikaze, care s-au sinucis profesional acceptand sa apara in acest desen animat prost facut.Tind sa cred ca au facut un pariu pe o suma importanta inainte de filmari, obiectul pariului fiind cine reuseste sa aiba cea mai proasta interpretare. As spune ca am asistat la un foto finish, pentru ca cel mai bun si cel mai credibil actor este un caine care apare la un moment dat in cadru.

Acest film este o insulta la inteligenta oricare persoane mai in varsta de 10 ani. Face ca filmele de categoria B sa para candidati la Oscar. Imi inchipui cativa baieti dupa vreo doua navete de bere si un joint bun, care au avut ideea sa faca un film SF si au decis ca ei nu au nevoie de scenariu, actori. efecte speciale si alte lucruri de genul asta. S-au hotarat ca este suficient sa arate cateva pietre plutind prin spatiu, sa coloreze putin cerul si sa ne arate din cand in cond doua femei frumoasa fugind prin desert.Singura parte proasta este ca nu si-au mai revenit din betie.

Recomand acest film doar daca vreti sa va lobotomizati. Daca nu, fugiti de acest film la fel cum fugiti de un grup de tigani. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!