vineri, 20 iunie 2014

The Numbers Station (2013)

Gen: Actiune

Distributie: John Cusack, Malin Akerman, Liam Cunningham, Richard Brake, Bryan Dick

Regizor: Kasper Barfoed [a mai regizat: The Candidate(2008), The Lost Treasure of the Knights Templar(2006)]

Nota Gealapa: 6
Metascore: 39/100

Un agent secret al CIA cazut in dizgratie este trimis intr-o unitate izolata din Marea Britanie, pentru a proteja un operator de coduri. In curand cei doi se vad nevoiti sa lupte pentrru a-si salva viata dar si pentru a opri un plan terorist.

Intriga este mult prea trasa de par pentru a se putea dezvolta intr-un film bun. Si nici nu se intampla acest lucru. Un agent CIA care isi dezvolta subit o constiinta, expulzat la capatul lumii, care aparent inseamna Marea Britanie, intr-un complex care se intainde pe sute de hectare, dar operat doar de doi oameni, complex folosit doar pentru a trmite niste misiuni codate... eu sunt genul care crede in conspiratii si baze militare secrete, dar chiar si eu am avut probleme sa o inghit pe asta.

Distributie ar fi fost ok, daca Cusack si-ar fi dat vreun pic interesul pentru succesul filmului. Prestatia lui este ca si cum in fiecare zi de filmare si-ar fi uitat acasa expresiile faciale. Ceva mai tern de atat nu am vazut nimic. Zbaterile Malinei Akerman sunt inutile, pentru ca personajul ei nu este dezvoltat suficient.

Filmul are si cateva parti bune pe care va las sa le descoperiti singuri, pentru ca sunt atat de putine incat daca le-as mentiona aici as strica orice surpriza. Daca sunteti curiosi de rezultatul luptei in trei dintre Cusack, demonii lui interiori si o organizatie terorista, alocati-va 90 de minute, care nu vor fi in totalitate risipite.

Rolul principal din acest film i s-a propus prima data lui ethan Hawke. Cusack a fost ales numai dupa ce primul a refuzat, dandu-si seama probabil ca nu are cum sa straluceasca.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!