joi, 26 iunie 2014

The Best Offer (2013)

Titlu original: La migliore offerta

Gen: Drama

Distributie: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland, Philip Jackson

Regizor: Giuseppe Tornatore [a mai regizat: L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo(2010), Baaria(2009), La sconosciuta(2006), Malena(2000), La leggenda del pianista sull'oceano(1998)]

Buget: 13.500.000 $
Incasari: 50.000.000 $

Nota Gealapa: 8.30
Metascore: 49/100

Un maestru de licitatii foarte respectat devine obsedat de mostenitoarea unui conac, ai carei parinti au colecat obiecte deosebite de arta.

Nu am mai fost demult surprins atat de placut de un film cum am fost de acesta. Ma asteptam la doua ore chinuitoare de plictiseala.Din fericire, nu a fost deloc asa, ba mai mult, cand credeam ca scenariul nu ma mai poate surprinde inca odata si anticipam deja finalul, acesta ia o ultima turnura catre un final total neasteptat. Inca odata se demonstreaza ca un film care nu apeleaza la explozii, lupte, umariri de masini, efecte speciale sau drame sociale, te poate tine cu sufletul la gura si iti poate lasa o impresie puternica.

Distirbutia este compusa din actori experimentati. desi nu sunt cele mai sonore nume din industrie, cei alesi pentru acesti filmi au dovedit un profesionism exemplar si nu cred ca pot gasi ceva de reprosat vreunuia dintre protagonisti. Absolut credibili, naturali si compatibili. Cred ca am asistat la una din cele mai bune interpretari din cariera lui Geoffrey Rush.

Acest film are de toate: dragoste, drama, suspans. Unul din putinele filme care reuseste sa te induca in eroare pana la sfarsit si sa nu iti deconspire finalul pana in ultimul moment. Povestea avanseaza intr-un mod foarte sensibil si absolut logic, ajutata, bineinteles, de scenariul foarte inteligent scris. Coloana sonora completeaza si ea acest tablou bine pictat. pot sa inteleg de ce acest film a castigat un numar important de premii.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!