sâmbătă, 21 iunie 2014

Labor Day (2013)

Gen: Drama

Distributie: Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith, Tobey Maguire, Tom Lipinski

Regizor: Jason Reitman [a mai regizat: Young Adult(2011), Up in the Air(2009), Juno(2007), Thank You for Smoking(2005)]

Buget: 18.000.000 $
Incasari: 14.000.000 $

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 52/100

O mama singura si depresiva impreuna cu fiul ei, ofera adapost unui evadat pe care intr-un timp foarte scurt ajung amandoi sa il iubeasca.

Nu prea sunt eu omul dramelor, dar pe aceasta am gasit-o neasteptat de agreabila.Bineinteles ca are si anumite gauri in scenariu si cateva lucruri prostesti acre se intampla pe acolo dar sa zicem ca sunt tolerabile. Filmul are o incarcatura emotionala puternica iar atmosfera este apasatoare, fara sa fie sumbra, ca in filmele romanesti.

Distributia este excelenta si atat Josh Brolin cat mai ales Kate Winslet fac o treaba minunata. Cred ca ea face unul dintre rolurile carierei sale, pentru ca nu imi aduc aminte de vreun alt personaj de-al ei care sa imi placa. Actorii cu nume importante distribuiti in rolurile foarte mici reprezinta si ei o surpriza foarte placuta.

Acest film este exemplul perfect cum un scenariu absolut previzibil in care nu se intampla mare lucru iesit din comun se poate transforma totusi intr-o opera de arta. Maiestria regizorului aici se vede, pentru ca reuseste in conditiile enumerate mai devreme sa pastreze interesul spectatorilor cu o poveste simpla despre familie, dragoste si speranta.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!