duminică, 29 iunie 2014

Blood Ties (2013)

Gen: Crima

Distributie: Clive Owen, Marion Cotillard, Billy Crudup, Mila Hunis, Zoe Saldana

Regizor: Guillaume Canet [a mai regizat: Little White Lies(2010), Tell No One(2006), Whatever You Say(2002)]

Buget: 25.500.000 $
Incasari: 5.000.000

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 46/100

Doi frati, aflati de parti diferite ale legii incearca sa gaseasca o metoda sa depaseasca neintelegerile dintre ei.

Intriga asta am mai vazut-o, deci originalitatea nu este punctul forte al acestui film. Chiar si in aceste conditii avem de a face cu un film bunicel, care reda bine atmosfera anilor '70 si care reuseste sa emita mesajul dori, si anume ca dragostea dintre doi frati nu piere, indiferent de ce neintalegeri apar intre ei. Atunci cand conteaza, ei vor fi frati. Totusi, acest film lasa impresia ca nu a exploatat la maxim potentialul pe care il avea.

Distributia este plina de nume sonore, care nu au stralucit, insa. Toti s-au achitat bine de sarcini, dar nu putem spune ca s-a evidentiat cineva anume. Daca ar fi sa aleg, totusi, un nume, as pune Mila Kunis, nu pentru modul cu a interpretat, ci doar pentru simplul fapt ca am eu o slabiciune pentru ea.

Va trebuie putina rabdare si atentie pentru a urmari firul actiunii, mai ales in prima parte a filmului. Punctul culminant este la sfarsit, exact cand trebuie sa fie, iar finalul este unul reusit. Coloana sonora este excelenta. Piesele din anii '60 alese, se muleaza perfect pe personaje si actiunile lor. Mai sa va spun ca Mark Wahlber trebuia sa fie in rolul principal, dar a renuntat pe ultima suta de metri si gata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!