vineri, 30 mai 2014

$50K and a Call Girl: A Love Story (2014)

Gen: Drama

Distributie: Ross Patterson, Jessie Wiseman, Seth Grossman, Lauren Aboulafia, Asher Roth

Regizor: Seth Grossman [a mai regizat: The Butterfly Effect 3: Revelations(2009), The Elephant King(2006)]

Nota Gealapa: 6.85

Dupa ce un regizor amator afla ca fratele lui este pe moarte, isi cheltuie banii pe care ii avea pusi deoparte pentru nunta pentru a pleca cu acesta intr-o calatorie prin tara, cu scopul de a-i indeplini ultimele dorinte.

Acest film este varianta tinereasca si low budget a filmului The Bucket List. Ca si in multe alte domenii, copia este mult mai proasta decat originalul. Tema aceasta cu lista de dorinte care se vor indeplinite a fost abuzata destul, iar dupa filmul amintit mai devreme este greu sa faci ceva care sa se ridice la acelasi nivel, mai ales daca nu ai bani decat de doua caemre de filmat.

Datorita subiectului, nici macar anumite situatii si glume care ar fi fost extrem de amuzante in alte situatii nu au acelasi efect acum si te fac sa te simti cumva vinovat daca iti plac si te fac sa razi. Filmul nu este plictisitor, dar nu te poti abtine sa il compari cu Bucket List, in cele mai mici detalii. In plus se pare ca si acest gen de filme isi dezvolta propriile clisee. unul dintre ele ar fi ca toti muribunzii vor sa sara cu parasuta sau descopera dragostea inainte sa moara.

Distirbutie, desi nu in totalitate anonima, este destul de slabuta. Personajele sunt credibile numai sporadic, in majoritatea timpului aceasta lipsind in totalitate. Nu as scoate pe nimeni in evidenta, ba mai mult, as spune ca Jessie Wiseman a fost o alegere total nefericita in rolul in care a fost distribuita.

Recunosc ca desi am vazut suficiente filme pana acum, acesta m-a lasat cu un amalgam de emotii amestecate. Este greu sa te lasi cuprins de el chiar de la inceput. Este excentric, ciudat, uneori amuzant, alteori deprimant dar sa zicem ca este totul pentru o cauza buna, pentru ca in timp devine agreabil, in ciuda celor descrise de maine mai sus.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!