luni, 19 mai 2014

Parker (2013)

Ca sa scapi basma curata, trebuie sa joci murdar.

Gen: Crima

Distributie: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce, Clifton Collins Jr.

Regizor: Taulor Hackford [a mai regizat: Company Town(2013, Love Ranch(2010), Ray(2004), The Lionel Richie Collection(2003), Proof of Life(2000)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 36.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 43/100

Un hot cu o etica profesionala deosebita este tradat de complicii lui dupa un jaf. Acestia pleaca si cu partea lui de banisi il lasa intr-un sant, aparent mort. Bineinteles ca Statham nu moare, ba mai mult, pleaca in urmarirea fostilor lui parteneri pentru a se razbuna.

Filmul clasic cu Jason Statham, care este baiat bun si atunci cand nu este baiat bun. Povestea este una clasica, cu mortul care nu e mort si pleaca in urmarirea celor care au vrut sa il omoare pentru a se razbuna. Desi sufera la capitolul originalitate, filmul este in continuare agreabil, cum sunt de altfel toate filmele cu Statham. Asa este el; are un sarm aparte, probabil acelasi sarm care ii permite sa cucereasca femei rapindu-le.

Distributia este chiar buna, in ciuda faptului ca unii membri sunt mai obisnuiti cu serialele de televiziune decat cu filmele destinate marelui ecran. Acest film mai lamureste o problema esentiala a barbatilor: confirma faptul ca, in continuare, Jennifer Lopez este al naibii de buna. Despre ea cam atat, pentur ca nu a ajutat-o nici personajul de femeie bagacioasa si, desi oportunista, relativ proasta.

Iata si trailerul unui Crank mai putin distrctiv:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!