luni, 19 mai 2014

Jack the Giant Slayer (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ewan McGregor, Eleanor Tomlinson, Eddie Marsan

Regizor: Bryan Singer [a mai regizat: X-Men: Days of Future Past(2014), Mockingbird Lane(2012), Valkyrie(2008), Football Wives(2007), Superman Returns(2006)]

Buget: 195.000.000 $
Incasari: 407.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 51/100

Lupta antica dintre oameni si uriasi reincepe cand un fermier deschide accidental calea uriasilor catre oameni.

Observ o moda in ultima vreme de a transforma povestile pentru copii in super-productii cinematografice. Dupa Alba ca Zapada si Hansel si Gretel a venit randul acestei povesti. Problema cand ai o astfel de optiune este ca pentru a avea un film extraordinar trebuie multi bani si trebuie "finisat" cu mare grija, pentru ca altfel, cunoscand toti povestea, risti sa iasa un fiasco.

Acest film este doar bunicel si nimic mai mult. O productie americana cu 99% actori britanici in crae avem parte de cateva efecte speciale reusite, cateva personaje create pe calculator mai mult sau mai putin reusite si o poveste aproape fara nici o abatere de la basmul pentru copii; toate astea  au fost suficiente pentru ceva mai mult impotriva bugetului urias.

Distributia nu contine nici ea nume foarte importante de la Hollywood. Insa nu li se pot reprosa prea multe actorilor; au facut ce au putut cu ce li s-a oferit. E greu sa faci rolul vietii cand scenariul tau este o carte pentru copii.

Desi este agreabil, nu pot sa numesc un lucru anume care mi-a placut in mod deosebit. Acest film nu are suflet si nu provoaca spectatorii in nici un fel. Nu stiu ce ii da unui film suflet, dar acestui film ii lipseste cu siguranta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!