luni, 26 mai 2014

Mobius (2013)

Gen: Drama

Distributie: Jean Dujardin, Cecile De France, Tim Roth, Emilie Dequenne, John Lynch

Regizor: Eric Rochant [a mai regizat: L'ecole pour tous(2006), Total Western(2000), Long Live the Republic(1997), Anna Oz(1996), Les patriotes(1994)]

Nota Gealapa: 6.75

Un agent FSB se indragosteste de spionul pe care il avea intr-o banca ruseasca si care de fapt lucra pentru CIA.

Acest film reprezinta o incercare slabuta a francezilor de a realiza o productie complexa, avand ca subiect o conspiratie de nivel mondial.  Dupa parerea mea, au gandit actiunea prea mult pentru binele lor. POvestea devine obositoare si greu de urmarit pe alocuri.

Chiar daca filmul nu este o capodopera, prestatia lui Jean Dujardin a fost excelenta. Despre Cecile De France nu pot sa ma pronunt. Este foarte buna in unele momente dar lipsita total de credibilitate in altele. Cred, de exemplu, ca la momentul filmarilor nu mai facuse sex de ani de zile, pentru ca eu nu am vazut nici macar in filmele porno o femeie sa reactioneze asa atunci cand are orgasm.

Jumatate din cei care au citit pana aici se vor uita acum la film doar cum sa vada "cum dreaq face aia in pat".

Cea mai importanta rotita a acestui film este relatia si compatibilitatea dintre cei doi protagonisti. Acesta a fost cel mai important lucru, care avea sa decida daca filmul in sine va fi bun sau nu. Compatibilitatea lor exista, dar din pacate pentru ei, nu au putut ridica foarte mult nivelul filmului. Pur si simplu povestea a fost prea slabuta si, in acelasi timp, prea complicata.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!