sâmbătă, 17 mai 2014

The Internship (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Aasif Mandvi, Max Minghella

Regizor: Shawn levy [a mai regizat: Family Trap(2012), Little Brother(2012), Family Album(2011), Real Steel(2011),  Date Night(2010)]

Buget: 58.000.000 $
Incasari: 189.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 42/100

Doi agenti de vanzari se trezesc someri dupa ce firma pentru care lucrau se inchide si se vad astfel nevoiti sa ia totul de la capat. In incercarea de a-si reface viata si respectul de sine, ce doi aplica pentru programul de internship de la Google.

Cam asta e maximum ce poti astepta de la Vince Vaughn si de la un film care il are ca protagonist. Filmul este amuzant, desi nu ocoleste nici un cliseu. Producatorii au incercat as atraga toate genurile de public implicand si actori mai batrani pentru spectatorii care prefera glumele mai old school, dar si publicul tanar, in afara de cei doi protagonisti evoluand o sumedenie de tineri din noua generatie.

Owen Wilson si Vince Vaughn au o chimie foarte buna impreuna si parca as fi urmarit continuarea de la Wedding Crashers. E greu sa se remarce vreo prestatie iesita din comun intr-un astfel de film, dar toti membrii distributiei au facut suficient de mult pentru a fi credibili si a face filmul agreabil, mai ales cei tineri care inca sunt dornici de afirmare.
Pentru o comedie este important ca glumele sa fie reusite, iar aceasta productie reuseste asta cu brio. Este un film amuzant de la inceput pana la sfarsit, chiar si in timpul scenelor romantice, lucru deloc usor.

Printre figurantii care apar in film sunt 100 de angajati Google. Desi Google nu a platit vreun ban pentru a aparea in film, cei de acolo au putut controla modul cum sunt prezentate produsele lor. De exemplu, regizorul isi dorea o scena in care doua masini conduse de roboti se lovesc intre ele, dar cei de la Google nu au fost de acord.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!